Garanti Bankası Genel Müdürü değişti

Garanti Bankası Genel Müdürü değişti

Garanti Bankası Genel Müdürü Recep Baştuğ görevinden ayrıldı. Baştuğ'un yerine Mahmut Akten geldi.

Garanti Bankası'nda önemli bir yönetim değişikliği yaşandı. 2019 yılından bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Recep Baştuğ, görevinden ayrılma kararı aldı. Baştuğ'un ayrılışının ardından, Kurumsal, Yatırım Bankacılığı Hizmetleri ve Global Piyasalar'dan Sorumlu Yönetici Mahmut Akten, bankanın yeni Genel Müdürü olarak atandı.

YÖNETİM KURULU KARARINI DUYURDU

Garanti Bankası tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, yönetim kurulu tarafından 2 Ağustos 2024 tarihinde alınan kararlar paylaşıldı. Açıklamada, Recep Baştuğ'un ayrılma kararının ardından, bankanın yönetim kurulu tarafından Mahmut Akten'in yeni Genel Müdür olarak atanmasına karar verildiği belirtildi. Akten'in göreve başlaması, gerekli yasal prosedürlerin ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) onayının tamamlanmasının ardından gerçekleşecek.

MAHMUT AKTEN’İN ATANMASIYLA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Mahmut Akten, bankacılık sektöründe geniş bir deneyime sahip olup, bugüne kadar Kurumsal, Yatırım Bankacılığı Hizmetleri ve Global Piyasalar'dan sorumlu olarak görev yapmaktaydı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN