Ford’dan kaçırılmayacak kampanya: Puma, Focus ve Kuga’da %0 faiz fırsatı! İşte kampanya detayları

Ford’dan kaçırılmayacak kampanya: Puma, Focus ve Kuga’da %0 faiz fırsatı! İşte kampanya detayları

Araç almak isteyenler uygun fiyatlı kampanyaları da yakından takip ediyor. Sektörün önde gelen markalarından Ford yeni kampanyasını duyurdu. Puma, Focus, Kuga… 0 faiz fırsatı ile herkes araç sahibi olmanın tadına varacak. İşte Ford kampanya detayları…

Otomotiv sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Ford, yeni kampanyası ile araç almak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Otomobil severleri büyük fırsatlar sağlayan Ford sevilen modelleri Puma, Focus ve Kuga için 12 ay vadeli %0 faiz kredi imkanı sunuyor. Fiyatların arttığı bu dönemde araç almak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat haline dönüşen kampanyalar herkes tarafından araştırılıyor. İşte Ford kampanya detayları…

FORD'DAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Ford, yeni kampanyasıyla otomobil severlere büyük avantajlar sunuyor. Ford’un sevilen modelleri Puma, Focus ve Kuga satın alımlarında bireysel müşteriler için 300.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli %0 faizli kredi imkanı sağlanıyor. Tüzel müşteriler ise 800.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli %2,99 faiz oranıyla kredi kullanabilecek. Bu cazip kampanya, yeni araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor.

FORD ARAÇ FİYATLARI NE KADAR?

Özellikle sportif tasarımıyla dikkat çeken Puma modeli, 1.0L EcoBoost motor seçenekleriyle öne çıkıyor. Romanya'da üretilen yeni Puma, peşin alımlarda 1.073.900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışta.

Ford Yeni Puma Tasarımı, Özellikleri ve Fiyat Listesi | Çetaş

Focus ise Almanya’dan gelen kalitesi ve yakıt tasarrufu sağlayan hibrit motor seçenekleriyle kullanıcılarını bekliyor. Yeni Active Stil ve Active X gibi donanım seçenekleriyle sunulan Focus, 1.543.200 TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.

Ford'un En Çok Satan SUV'si Kuga, Yenilendi - Oto Aktuel Son Dakika Otomobil Haberleri

SUV segmentinin gözde modeli Kuga ise İspanya’dan gelen güçlü motor performansı ve yüksek donanım seçenekleriyle fark yaratıyor. Kuga’nın Titanium ve ST-Line donanımları, 1.941.300 TL’den başlayan fiyatlarla Ford showroomlarında yerini almış durumda.

Ford’un bu cazip kampanyası, yeni araç almayı düşünenler için hem uygun finansman seçenekleri hem de geniş model yelpazesi sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN