Fiyatları belli oldu! Peugeot'nun yeni nesil 3008 ve E-3008 modelleri eylül ayında Türkiye yollarında

Fiyatları belli oldu! Peugeot'nun yeni nesil 3008 ve E-3008 modelleri eylül ayında Türkiye yollarında

Herkesin dört gözle beklediği Peugeot 3008 ve E-3008 modelleri için yeşil ışık yakıldı. Türkiye'de yollara çıkmak için gün sayan o modellerde fiyatlar da belli oldu. Türkiye'de satışa çıkması beklenen araçlar hem özellikleri hem de fiyatı ile dikkat çekiyor. İşte Peugeot 3008 ve E-3008 fiyatları…

HİLAL NAS

Araç almak için araştırma yapan vatandaşlar hem uygun fiyatlı hem de yüksek özellikli araçları tercih ediyor. Dünyanın önde gelen araç markaları arasında yer alan Peugeot yeni nesil SUV model araçlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Çok yakında Türkiye'de çıkması beklenen araçların fiyatları da belli oldu.

Peugeot, merakla beklenen yeni nesil SUV modelleri 3008 ve E-3008’i eylül ayında Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. İleri teknolojiyle donatılmış bu iki model, dikkat çeken motor seçenekleri ve tasarım yenilikleriyle otomobil tutkunlarını heyecanlandırıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni modellerin fiyatları da netleşti.

YENİ E-3008: ELEKTRİKLİ PERFORMANS, ÜSTÜN MENZİL

Peugeot’nun tamamen elektrikli modeli E-3008, 210 HP’lik gücü ve 525 kilometreye varan menziliyle Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Üstün performans ve verimlilik sunan bu model, Peugeot’nun yeni STLA Medium platformunu kullanan ilk araç olarak öne çıkıyor. E-3008, Türkiye'de 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu fiyat etiketi, elektrikli SUV segmentinde rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor.

YENİ NESİL PEUGEOT 3008 YAZ AYLARINDA TÜRKİYE'DE! PEUGEOT'DAN İLERİ SEVİYE ELEKTRİKLİ FASTBACK SUV ATAĞI | Peugeot | Stellantis

YENİ 3008: HİBRİT MOTOR SEÇENEKLERİYLE GENİŞ BİR YELPAZE

Yeni 3008, hem hibrit hem de benzinli motor seçenekleriyle Türkiye’deki otomobil severlerle buluşacak. 136 HP gücündeki 1.2 PureTech benzinli motor ve elektrik destekli hibrit versiyon, yakıt tasarrufu ve sürüş keyfini bir arada sunuyor. Yeni e-DCS6 şanzımanla donatılan bu model, 100 kilometrede 5,6 litrelik yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor. Yeni 3008, 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak, üst donanım seçeneklerinde ise fiyat 2 milyon 400 bin TL’ye kadar çıkacak.

Yeni Peugeot 3008, Eylül ayında Türkiye'de!

PEUGEOT'DAN YENİLİKÇİ TASARIM VE TEKNOLOJİ

Peugeot’nun yeni modelleri, sadece performanslarıyla değil, tasarımlarıyla da fark yaratıyor. İkonik üç pençeli ışık imzasını koruyan yeni 3008 ve E-3008, tamamen yenilenmiş ön ızgara ve far tasarımıyla göz kamaştırıyor. Yeni Peugeot logosu etrafında şekillenen bu tasarım, markanın elektrikli geleceğe olan bağlılığını da simgeliyor.

Yeni Peugeot 3008'den ilk görseller geldi!

GT versiyonunda sunulan Peugeot VisioPark 360 derece sistemi, 4 kamera ve 12 sensörle aracın çevresini kusursuz bir şekilde gözlemlemeyi sağlıyor. Yarı otonom sürüşe bir adım daha yaklaşan bu sistemler, sürücülere otoyollarda daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi vadediyor.

YENİ PEUGEOT MODELLERİ TÜRKİYE'Yİ SALLAYACAK

Yeni nesil Peugeot 3008 ve E-3008, hem tasarım hem de teknoloji anlamında otomobil tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor. Türkiye yollarında eylül ayı itibarıyla boy gösterecek bu modeller, segmentlerinde yeni bir standart belirleyecek. Fiyatları ve özellikleriyle dikkat çeken bu SUV’lar, Türkiye pazarında büyük bir ilgiyle karşılanacağa benziyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN