Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Büyükşehir belediyesi duyurdu... O emekliler çift ikramiye alacak

Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Büyükşehir belediyesi duyurdu... O emekliler çift ikramiye alacak

O belediyede yaşayan binlerce emekli vatandaş bu habere çok sevinecek. Resmen çifte ikramiye alacakları duyuruldu. Hem Kurban Bayramı ikramiyesi hem de belediyenin emeklilere ayrıca vereceği ikramiye cepleri rahatlatacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala milyonlarca emeklinin gözü devletin yatıracağı emekli ikramiyelerine dikildi. Bayramda emekli vatandaşları bir nebzede olsa rahatlatan ikramiyeler bayramdan hemen önce yatırılacak. Bunun yanı sıra o belediyeden emeklilere çifte ikramiye müjdesi geldi. Orada yaşayan emekliler hem devletten hem de belediyeden ikramiye alacak.

yeni-proje-4-001.jpg

O EMEKLİLERE EKSTRA İKRAMİYE VERECEKLER

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi olarak ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin TL ikramiye vereceğiz” açıklamasını yaparak emeklileri sevindirdi.

yeni-proje-2.jpg

Kurban Bayramı’nda devlet tarafından verilecek olan 3 bin TL ikramiyeye ek olarak bir de Adana Ceyhan Belediyesi tarafından 5 bin TL alarak toplamda 8 bin TL ikramiye almış olacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN