Dolar rekor üzerine rekor kırıyor! 28 Temmuz 2024 dolar ve Euro fiyatları...O seviyeyi aştı

Dolar rekor üzerine rekor kırıyor! 28 Temmuz 2024 dolar ve Euro fiyatları...O seviyeyi aştı

Dolar kurundaki dalgalanmalar yatırımcının yüzünü güldürdü. Rekordan rekora koşan dolar kuru o seviyenin de üzerine çıktı. Yatırımcıların merak ettiği güncel dolar ve Euro fiyatları paylaşıldı. İşte 28 Temmuz 2024 dolar ve Euro fiyatları...

Ağustos ayının son günlerinde dolar kurundan bir rekor daha geldi. Yılın ikinci yarısından itibaren sürekli rekor kıran dolar kuru, yatırımcıların gündemine oturdu. O seviyelere gelen dolar kuru hakkında, "daha da artar mı?" sorusu merak ediliyor. İşte güncel kur...

HER GÜN REKOR TAZELİYOR

Dolar kurundaki artış yatırımcıları sevindirirken, rekor tazelemeyi de ihmal etmiyor. ABD'de meydana gelen resesyon spekülasyonlarının üzerine, 33 TL'nin üzerine çıkan dolar kuru 34 TL seviyelerine kadar ilerlemişti. Her geçen gün yeni bir rekora imza atan dolar kuru sabah saatlerinde 34 lira 40 kuruşa kadar yükseliş gösterdi. Dolar kurundaki yükselişler bu tabloya göre hızla devam edecek.

dolar-fiyati-bir-kez-daha-rekor-kirdi-28-agustos-doviz-kurlari-belli-oldu-17248214287542-1.jpg

28 AĞUSTOS GÜNCEL KUR

  • DOLAR KURU: Dolar kuru 28 Ağustos 2024 tarihinin sabahında 34,04 liradan alış, 34,08 liradan satış görüyor.
  • EURO KURU: Euro kurunda haftanın ikinci günü işlemlerinde 38,17 TL'den alım, 38,23 TL'den satım işlemleri gerçekleştiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN