Coca-Cola 2 ürününün üretimini sonlandırıyor

Coca-Cola 2 ürününün üretimini sonlandırıyor

Coca-Cola, özellikle genç tüketicilerin ilgisini çekmek için sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlarla denemeler yapmaya devam ediyor. Ünlü firma, Spiced ve Spiced Zero Sugar tatlarını piyasaya sürdükten yedi ay sonra üretimini durduracağını açıkladı.

Coca-Cola, baharat içerikli Spiced ve Spiced Zero Sugar'ın 2024'te yeni ürünlerle değiştirileceğini bildirdi. Şirket yaptığı açıklamada, "Tüketicilerimizin beğenilerini sürekli olarak gözden geçiriyor ve ürün yelpazemizi buna göre ayarlıyoruz." ifadeleri yer aldı.

Sözcü'nün haberine göre bu tatlar, ABD ve Kanada raflarında 19 Şubat’ta raflardaki yerini almıştı. Bu, Coca-Cola'nın Kuzey Amerika portföyüne üç yıl sonra yaptığı ilk kalıcı eklemeydi. Coca-Cola, bu ürünlerin neden kaldırıldığına dair kesin bir açıklama yapmadı ama bunun hızla piyasaya sürülmesiyle ilgili olabileceği iddia ediliyor.

7 AYDA GELİŞTİRİLDİ

Coca-Cola Kuzey Amerika Pazarlama Şefi Shakir Moin, şubat ayında yaptığı açıklamada, yeni bir içecek geliştirme süreci genellikle bir yıl sürmesine rağmen, bu ürünün yalnızca yedi hafta içinde geliştirildiğini açıklamıştı. Tüketicilerin bu tada beklenen ilgiyi göstermemiş olması da olası bir neden olarak görülüyor.

AMAÇ GENLÇLERİN İLGİSİ ÇEKMEK

Coca-Cola, özellikle genç tüketicilerin ilgisini çekmek için sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlarla denemeler yapıyor. 2022’de piyasaya sürülen sekiz Coca-Cola Creations tadı ve yakın zamanda sunulan Oreo aromalı Coca-Cola bu girişimlerden sadece bazıları. Şirket alkollü içecek portföyünü de genişletiyor. 2021 yılında ABD’de piyasaya çıkan Topo Chico Hard Seltzer ve Bacardi Limited ile iş birliği yaparak Avrupa ve Meksika'da 2024'te satışa sunulacak hazır rom ve kola kokteyli bunlardan sadece birkaçı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN