Cep yakmayan lüks! Honda HR-V Türkiye yollarına çıkıyor, fiyatı belli oldu

Cep yakmayan lüks! Honda HR-V Türkiye yollarına çıkıyor, fiyatı belli oldu

Hem cep yakmıyor, hem de lüks! Yeni Honda HR-V Türkiye yollarına çıkıyor! İşte Honda HR-V fiyatı...

Honda’nın popüler hibrit SUV modeli HR-V e, makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Yenilenen iç ve dış tasarımıyla dikkat çeken model, ayrıca yeni renk seçenekleri ve gelişmiş hibrit güç aktarma sistemi ile öne çıkıyor. 10 Ağustos 2024 tarihinde satışa sunulacak olan yeni HR-V e, Türkiye’de Elegance, Advance ve Style+ donanım seçenekleriyle 1 milyon 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

DIŞ TASARIMDA MODERN DOKUNUŞLAR

Yeni HR-V e, yenilenen keskin ön tampon çizgileri ve modern ön görünümüyle dikkat çekiyor. Parlak siyah alt kaplama ile tamamlanan yeni ön tampon, SUV’ın olgun ve şık görünümünü artırıyor. Advance donanım seviyesinden itibaren sunulan Adaptif Far ve Aktif Dönüş Aydınlatması teknolojileri, gece sürüşlerinde daha iyi aydınlatma sağlıyor. Ayrıca, LED aydınlatma şeridi arka tasarımda öne çıkıyor.

İÇ MEKAN VE KONFOR YENİLİKLERİ

Honda, HR-V e’in iç mekanında da önemli iyileştirmeler yaptı. Orta konsol ve alt kısım yeniden düzenlenerek sürücü ve ön yolcunun kablosuz şarj yuvasına kolay erişimi sağlandı. Parlak piyano siyah detaylar, orta konsolun sade ve ergonomik tasarımına katkıda bulunuyor. Style+ donanım seviyesinde panoramik cam tavan sunulurken, tüm donanım seviyelerinde karartılmış arka camlar standart olarak bulunuyor. İç mekan konforunu artırmak için yapılan ses yalıtımı iyileştirmeleri, sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

​​​​​​​

HİBRİT GÜÇ AKTARMA SİSTEMİ

HR-V e’in 1,5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli motoru ve iki elektrikli motordan oluşan hibrit egüç aktarma sistemi, yakıt tüketimini optimize ederek esnek bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda’nın iç mekan tasarımında ferah kullanım alanını korumak amacıyla, yakıt deposu ön koltukların altına yerleştirilmiş. Bu özellik, arka koltukların çok yönlü katlanabilmesini sağlayarak geniş bir kabin içi kullanım alanı sunuyor.

GELİŞMİŞ GÜVENLİK VE SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ

Honda SENSING çatısı altında sunulan gelişmiş güvenlik özellikleri, HR-V e’de de devam ediyor. Trafikte Sürüş Asistanı, 0 km/s’den itibaren direksiyon desteği sunarak sürücüyü destekliyor. Style+ donanım seçeneğinde standart olarak sunulan çok açılı kamera sistemi, aktif güvenlik teknolojilerini ve sürüş yardımcılarını daha erişilebilir kılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN