3 günlük dev yağ indirimi! Tarım Kredi rakiplerini eliyor! 5 litrelik ayçiçek yağında stok doldurma zamanı

3 günlük dev yağ indirimi! Tarım Kredi rakiplerini eliyor! 5 litrelik ayçiçek yağında stok doldurma zamanı

Eylül ayının son indirim fırsatları kapıyı çaldı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yalnızca 3 gün sürecek dev ayçiçek yağı indirimini duyurdu. Her hafta birbirinden farklı ürünlerde indirim yapan Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatlarıyla rakiplerini kızdıracak. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Artan fiyatlar vatandaşların bütçesini zorlarken ekonomik alışveriş isteyenler de indirim haberlerini yakından takip ediyor. Tarım Kredi Marketleri son zamanların en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Tarım Kredi Eylül ayında yapılacak son indirim kampanyasında da duyurdu. Ayçiçek yağı ve tereyağı fiyatları düşüşe geçti. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

TARIM KREDİ FİYATLARI DÜŞÜRDÜ

Eylül ayının sonuna özel yaptığı kampanyalarla merak uyandıran Tarım Kredi yalnızca 3 gün sürecek im yağ indirimi detaylarını paylaştı. tarım krediden 5 litre ayçiçek yağı alacak vatandaşlar yalnızca 195 TL ödeyecek. Tarım Kredi Market ve TMO markalı ayçiçek yağı ürünlerinde indirimli fiyatlar geçerli olacak.

tarim-kredi-yag-kapak.jpg

Tarım Kredi Kooperatif marketleri 4 Ekim tarihine kadar geçerli olacak tereyağı indirimini de duyurdu. 1 kilogram Tarsus tereyağı satış fiyatı 269,90 TL'ye kadar düştü. İndirimler Tarım Kredi Market mağazalarında geçerli olmaktadır. Ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN