Yazılım sorunu her şeyi alt üst etti! Trafik bu kez havayolunda: Yolcular perişan oldu

Küresel çapta yaşanan yazılım krizi tüm düzeni alt üst etti! En çok etkilenen sektörlerden biri olan havaalanında uçuş düzeni alt üst oldu. Yolcular perişan oldu! Trafik yoğunluğu böyle kaydedildi...

Küresel çapta yaşanan Siber güvenlik platformu CrowdStrike'ın devre dışı kalması, uluslararası havayolu şirketlerinde ciddi aksamalar meydana getirdi. Dünya genelinde hava trafiği haritasında uçakların oluşturduğu yoğunluk, bu kesintinin boyutlarını gözler önüne serdi.

SİBER GÜVENLİK KRİZİ HAVAYOLU SEKTÖRÜNÜ ETKİLEDİ

CrowdStrike'ın hizmet dışı kalması, havayolu şirketlerinin operasyonlarında büyük aksamalar yarattı. Pek çok havayolu şirketi, güvenlik platformunun çökmesi nedeniyle uçuşlarını düzenlemekte zorlandı. Bu durum, yolcuların uzun süre beklemelerine ve uçuşların gecikmesine sebep oldu.

HAVA TRAFİĞİNDE YOĞUNLUK

CrowdStrike'ın çökmesiyle birlikte dünya genelinde hava trafiğinde ciddi bir yoğunluk yaşandı. Hava trafiği haritasında uçakların oluşturduğu yoğunluk, kesintinin etkilerini açıkça ortaya koydu. Birçok uçak, havaalanlarında uzun süre beklemek zorunda kalırken, bazı uçuşlar tamamen iptal edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN