UFC şampiyonu Khabib Nurmagomedov'a terör operasyonu

UFC şampiyonu Khabib Nurmagomedov'a terör operasyonu

Ultimate Fighting Championship'in eski yıldızı Khabib Nurmagomedov, Dağıstan'da terör operasyonunun odağında. Khabib ve kuzeni, aynı zamanda dövüşçü olan Umar Nurmagomedov ile birlikte Rus polisinin kuşatması altına alındı.

Rusya'nın Özerk Dağıstan Cumhuriyeti'ne bağlı Mahaçkale kentinde, Ultimate Fighting Championship'in (UFC) eski yıldızı Khabib Nurmagomedov’un babasının adını taşıyan Abdulmanap Nurmagomedov Dövüş Sanatları Okulu'na Cuma günü polis tarafından baskın düzenlendi.

TERÖR SALDIRILARIYLA BAĞLANTILI

Rus devlet haber ajansı TASS'ın aktardığı bilgilere göre, operasyon sırasında herhangi bir tutuklama bilgisi paylaşılmadı. Ancak bu operasyonun, son dönemde yaşanan terör saldırılarıyla bağlantılı olduğu belirtildi.

Rusya, Mart 2024'te Crocus City Hall'da gerçekleşen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından iki ay sonra, Dağıstan'ın Derbent ve Mahaçkale kentlerinde meydana gelen yeni terör eylemleriyle sarsıldı. Bu bağlamda, yapılan operasyonların bu saldırılarla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN