Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri anlaşma

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri anlaşma

NATO Savunma Bakanları Toplantısı Brüksel’de devam ederken Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri faaliyetleri kapsayan bir Niyet Mektubu imzalandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından Türkiye Romanya ve Bulgaristan arasında Niyet Mektubu imzalandığını duyurdu.

1 Ekim'de göreve gelen Rutte'nin başkanlık yaptığı NATO Savunma Bakanları Toplantısı Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapıldı. Toplantıya Türkiye'yi temsilen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler temsil etti. Savunma bakanları ile oturumda temaslarda bulunan Bakan Yaşar Güler, Romanya ve Bulgaristan savunma bakanları ile anlaşma imzaladı.

NİYET MEKTUBU İMZALANDI

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Ülkemizin NATO Daimi Temsilciliğindeki törende mektubu; Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ve Bulgaristan Savunma Bakanı Atanas Zapryanov imzaladı” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN