Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın yeni rolü belli oldu

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın yeni rolü belli oldu

Hollywood'un en parlak yıldızlarından biri olan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, yeni projesiyle hayranlarını heyecanlandıracak. Lawrence, "Real Housewives" adlı popüler reality şovundan esinlenen bir gizem filmi olan "The Wives"ta başrol oynayacak.

Hollywood'un en aranan yıldızlarından biri olan Jennifer Lawrence, son olarak "Umut Işığım", "Açlık Oyunları", "Don't Look Up", "Uzay Yolcuları" ve "Büyü de Gel" gibi filmlerde izleyicilerle buluşmuştu.

Lawrence'ın yeni projesi ise heyecan verici bir gizem filmi olacak. "The Wives" adını taşıyacak olan film, "Real Housewives" adlı popüler reality şovundan esinlenecek.

GİZEMLİ BİR CİNAYET HİKAYESİ

Filmin konusu, lüks bir yaşam tarzı süren bir grup elit kadının gizemli bir cinayetle sarsılması üzerine kurulu. Lawrence, bu cinayeti çözmeye çalışan ve karanlık sırları ortaya çıkaran bir karakteri canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN