OneRepublic Türkiye'ye geliyor

OneRepublic Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü pop rock grubu OneRepublic, hayranlarını heyecanlandıracak bir haberle Türkiye'ye geliyor. Yeni albümleri "Artificial Paradise" turnesi kapsamında 18 Şubat 2025'te İstanbul Volkswagen Arena'da müzikseverlerle buluşacak.

Ünlü pop rock grubu OneRepublic, Türkiye'ye geliyor. Yeni albümleri "Artificial Paradise" turnesi kapsamında 18 Şubat 2025'te İstanbul Volkswagen Arena'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

2002 yılında Colorado'da kurulan OneRepublic, "Apologize" ve "Counting Stars" gibi unutulmaz şarkılarıyla milyonların kalbini fethetti. Grup, karizmatik vokaliyle tanınan Ryan Tedder liderliğinde, enerjik sahne performanslarıyla biliniyor.

"Artificial Paradise" albümüyle müzik listelerinde üst sıralarda yer alan OneRepublic, yeni şarkılarıyla İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşatacak. Konserde grubun en sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümden parçalar da seslendirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN