Biden: Elon Musk'ın bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım

Biden: Elon Musk'ın bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım

ABD Başkanı Joe Biden, Kovid-19 nedeniyle hasta olduğunu belirttiği sosyal medya açıklamasında, Elon Musk ve zengin arkadaşlarının başkanlık seçimlerini "satın almaya çalışmasından" bıktığını söyledi. Biden, bu konuda aynı fikirde olanların kampanyasına bağış yapmalarını istedi. Elon Musk, 13 Temmuz'da eski Başkan Trump'ı desteklediğini açıklamıştı.

ABD Başkanı Joe Biden, esla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi Elon Musk ve zengin arkadaşlarının başkanlık seçimlerini "satın almaya çalışmasından" bıktığını söyledi.

Biden, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya platformu X hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Kovid-19 nedeniyle hasta olduğunu belirten Biden, "Elon Musk ve zengin dostlarının bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım." ifadesini kullandı. Biden, bu konuda kendisiyle aynı fikirde olanların kampanyasına bağış yapmasını istedi.

Elon Musk, 13 Temmuz'da X'te yaptığı bir paylaşımda, "Başkan Trump'ı tamamen destekliyorum ve hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyorum." ifadesini kullanarak eski ABD Başkanı Trump'ı açıkça desteklemişti.

Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin dünkü haberinde, Musk'ın, Trump'ın başkanlık kampanyasını destekleyen America PAC adlı yeni siyasi eylem komitesine ayda yaklaşık 45 milyon dolar vermeyi planladığı iddia edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN