Davutoğlu’ndan Mursi için taziye: Milletinin onurunu savunuyordu

Davutoğlu’ndan Mursi için taziye: Milletinin onurunu savunuyordu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın ilk meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için taziye mesajı yayınladı. Davutoğlu mesajında, "Milletinin onurunu savunurken şehit olarak Hakkın rahmetine kavuştu" dedi.

Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi'ye başsağlığı diledi.

Davutoğlu, "Kıymetli kardeşim, Mısır halkının seçilmiş meşru temsilcisi Muhammed Mursi, hukuksuz ve anti-demokratik bir askeri darbe sonrasında yargılandığı mahkemede, milletinin onurunu savunurken şehit olarak Hakkın rahmetine kavuştu. Bu ayıp tüm dünyaya yeter" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN