Cem Bender kimdir, nerelidir? İşte ünlü oyuncunun hayat hikâyesi…

Cem Bender kimdir, nerelidir? İşte ünlü oyuncunun hayat hikâyesi…

Usta oyuncu Cem Bender, Alev Alev dizisinde Çelebi karakteriyle sevenleriyle buluştu. Kurt Seyit ve Şura, Kara Yılan, Muhteşem Yüzyıl gibi önemli dizi ve filmlerde oynayan Cem Bender, dizilerde oynadığı karakterleri ciddi anlamda benimsiyor.

Altın Portakal Ödülleri'ne aday gösterilen Cem Bender, mimarlık bölümü mezunudur. Yüksek lisansını da Şehir Bölge Planlama bölümünde tamamlayan Cem Bender, oynadığı önemli dizi ve projelerle adını duyurmuştur.

ALEV ALEV’İN ÇELEBİ’Sİ KİMDİR?

Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Çelebi karakterini Cem Bender oynuyor.

CEM BENDER KİMDİR?

1 Ocak 1965’te Trabzon'da doğan Cem Bender, lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde bitirdi. Arkasından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Cem Bender, Seher Vakti, Sultan Makamı, Güz Sancısı, Saklı Yüzler, Kurt Seyit ve Şura ve Evdeki Yabancılar gibi projelerde yer aldı.

cem-bender-kimdirr.jpg

1990’da sinema ile tanışan ünlü oyuncu Cem Bender, ‘Berdel’ filminde Mahmut karakterine hayat verdi. Ardından Arapsaçı, Sultan Makamı, Esir Kalpler, Seher Vakti, Saklı Yüzler, Rüya Gibi, Güz Sancısı, Kara Yılan, Labirent, Güldünya, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Muhteşem Yüzyıl, Çıplak Gerçek, Sessiz, Kurt Seyit ve Şura Gülperi, Senin Hikayen gibi dizi ve filmlerinde oynayan Cem Bender, Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

cem-bender-kimdirrr.jpg

ÜNLÜ OYUNCUDAN AÇIKLAMA

Başarılı ve usta oyuncu Cem Bender, geçmişte verdiği bir röportajında, oynadığı dizi ve filmlerde hayat verdiği karakterleri çok iyi anladığını söyleyerek, karakteri adeta yaşadığını ve çok benimsediğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN