Bursaspor Galatasaray'dan Jem Paul Karacan'ı kiraladı

Bursaspor Galatasaray'dan Jem Paul Karacan'ı kiraladı

Bursaspor ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlandı, Jem Karacan sezon sonuna kadar yeşil beyazlı kulüpte forma giyecek.

Bursaspor Yönetim Kurulu, Galatasaray Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlandı, Jem Karacan sezon sonuna kadar yeşil beyazlı kulüple sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Galatasaray’la yapılan anlaşmada Jem Karacan, satın alma opsiyonuyla Bursaspor’a kiralandı. Bu arada yeşil beyazlıların istediği diğer bir isim olan Koray Günter için Galatasaray’la anlaşma sağlanamadı.

KAP’a bildirildi

Galatasaray Kulübü, KAP’a yaptığı açıklamayla Jem Paul Karacan transferini duyurdu;

“Profesyonel oyuncularımızdan Jem Paul Karacan’ın 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar bedelsiz olarak Bursaspor Kulübü Derneği’ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Bursaspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir. Buna ek olarak Bursaspor Kulübü Derneği 20 Haziran 2016 tarihine kadar net 50.000 EUR bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir.”

Aydın Karabulut gitti

Bursaspor’da verimli olamayan Aytın Karabulut, bugün takımla ilişkisini kesti ve Gençlerbirliği’ne transfer olacağını söyleyerek Ankara’ya gitti. Bu arada Eskişehirspor’un ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği Bakaye Traore ise Bursaspor’da kalmayı tercih etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN