Beşiktaşlı Rhodolfo sezonu kapattı

Beşiktaşlı Rhodolfo sezonu kapattı

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini yeni transfer Alexis Delgado'ya bırakan Luiz Rhodolfo'nun sezonu kapattığı açıklandı. Brezilyalı savunma oyuncusu Kara Kartal'ın kalan maçlarında forma giyemeyecek.

Siyah-Beyazlılar'ın Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta sakatlanarak yerini Alexis Delgado'ya bırakan Rhodolfo'nun sezonu kapattığı duyuruldu. Brezilyalı stoper sol çizgide Chibuike ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmıştı. Dizinden sakatlanan Rhodolfo, kontrol için hastaneye götürüldü.

6 ay yok

Yapılan kontrollerin ardından Rhodolfo'nun sakatlığının ciddi olduğu ortaya çıktı. Rhodolfo'nun sağ ön çapraz bağlarının koptuğu ve en az 6 ay forma giyemeyeceği açıklandı. Brezilyalı oyuncu 10 yıl önce de aynı bölgeden operasyon geçirmişti.

Marcelo ve Alexis erteleme maçında yok

Rhodolfo'nun sakatlığının uzun sürmesi halinde Beşiktaş, 17 Şubat'ta Mersin İdman Yurdu ile oynanacak erteleme maçında savunma bölgesinde sıkıntı yaşayabilir. Ersan Gülüm'ün Çin'e yollayan Beşiktaş, yeni transferleri Marcelo Guedes ve Alexis Delgado'yu da o karşılaşmada kullanamayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN