Beşiktaş'ın Bucaspor kadrosu açıklandı

Beşiktaş'ın Bucaspor kadrosu açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kadrosu belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Beşiktaş yarın Bucaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi siyah beyazlıların 18 kişilik kadrosu açıklandı.

Beşiktaş'ın Bucaspor kadrosu

Tolga Zengin, Denys Boyko, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm, Jose Sosa, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup, Luiz Rhodolfo, Olcay Şahan, Alexis Delgado, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Andreas Beck,  Mario Gomez, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun.

Bucaspor yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Pazar günü Buca Arena'da konuk edecekleri Beşiktaş'ın taraftarına dört tribünü de verdi. Saat 17.45'te start alacak karşılaşmada siyah-beyazlılar kapalı, balkon ve VIP tribünü ile D2 kale arkasından karşılaşmayı izleyecek.

Kale arkası 30 lira

Ev sahibi Bucasporlular ise takımını maraton tribün ile D1 kale arkasından destekleyecek.

Maçın bilet fiyatları ise VIP tribün 150 TL, kapalı tribün 100 TL, balkon tribün 75 TL, maraton 40 TL ve kale arkaları da 30 TL olarak belirlendi. Biletler yarın satışa sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN