Beşiktaş Tolga Zengin için sosyal medyada paylaşımda bulundu

Beşiktaş Tolga Zengin için sosyal medyada paylaşımda bulundu

Beşiktaş-Gaziantepspor maçında kalesinde devleşen Tolga Zengin'e bir destek de kulübün resmi Twitter adresinden geldi. Maçın 57. dakikasında sakatlık geçiren Tolga, oyundan çıkmak istemedi. Bu esnada Beşiktaş Kulübü sosyal medya üzerinden milli kaleciye 'geçmiş olsun' mesajı gönderdi.

Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasında kalesinde devleşen ve Gaziantepli forvetlere geçit vermeyen Tolga Zengin eski günlerini aratmadı. Başarılı eldiven ligin ilk devresinde formsuz bir dönem geçirmiş ve özellikle Siyah-Beyazlıların Avrupa Ligi'nden elenmesinin sebebi olarak gösterilmişti. Beşiktaş yönetimi de Tolga'nın yaşadığı bu formsuz dönemden dolayı devre arasında Ukraynalı filebekçisi Denys Boyko'yu transfer etmişti.

Rekabet Tolga'ya yaradı

Boyko'nun gelişinin ardından Tolga'nın formunun yükselişi, 'Boyko rekabeti Tolga'ya yaramış' sözlerinin söylenmesine yol açtı. Gaziantepspor karşısında rakip forvetlerin en az 3 net gol vuruşunda kalesini başarıyla koruyan milli futbolcu, EURO 2016 öncesi de Terim'e performansıyla mesaj göndermiş oldu.

Çıkmak istemedi

Karşılaşmanın 57. dakikasında sakatlanan fakat oyundan çıkması beklenirken mücadeleye devam etmek istediği için Şenol Güneş tarafından sahada tutulan Tolga Zengin, Beşiktaşlı taraftarların da desteğini aldı. Bu pozisyon sonrası Beşiktaş Kulubü resmi Twitter hesabından Tolga için 'Geçmiş olsun kaptan' paylaşımında bulundu.

16-02/07/1122.png
Beşiktaş'ın paylaştığı tweet binlerce kez retweet'lendi./Foto:Sosyal Medya

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN