Beşiktaş-Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

Beşiktaş-Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

Son şampiyon Beşiktaş ile namağlup Galatasaray Süper Lig'de bugün yapacakları sezonun ilk derbisiyle 340. kez karşı karşıya gelecek. Maçın ilk 11'leri belli oldu. Detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunun ilk derbisi bu akşam Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak. İki namağlup takımın mücadelesinde 5 sezon sonra ilk kez konuk takımın taraftarı da yer alacak.

Taraflar son olarak, bu sezon başında Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşı geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki derbide normal süre 0-0, uzatma bölümü 1-1 berabere sonuçlandı. Seri penaltı atışları sonucu rakibine 3-0 üstünlük kuran Galatasaray, kupayı müzesine götürdü.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY İLK 11'LERİ

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Tosic, Marcelo, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun

Galatasaray: Muslera; Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole; Tolga Ciğerci, Selçuk; Yasin, Sneijder, Bruma; Eren Derdiyok

Saat 20.00'de başlayacak dev maçta FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Mücadeleyi KARAR.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN