Ben Arfa'nın talipleri artınca Fenerbahçe transferden vazgeçti

Ben Arfa'nın talipleri artınca Fenerbahçe transferden vazgeçti

Fenerbahçe'nin '10 numara' listesindeki adayların başında gelen Hatem Ben Arfa transferi iyiden iyiye zora girdi. Önceki günlerde maliyeti sebebiyle transferi askıya alan ancak oyuncunun menajerinden haber bekleyen Sarı-Lacivertliler, Leicester City ve PSG kulüplerinin devreye girmesi sebebiyle transferden çekilmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin orta saha transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Tunus asıllı Fransız yıldız Hatem Ben Arfa transferi zora girdi. Fransız basınında yer alan habere göre, Sarı-Lacivertlilerin gündemindeki futbolcuya Sevilla, Leicester City ve PSG de talip oldu. Yıldız ismin transferi için tekliflerini oyuncunun menajerine sunan kulüplerin transferi için beklemeye geçtiği ifade edildi. Özellikle PSG ve Leicester City'nin oyuncunun kararında belirleyici rol alacağını aktaran Fransız basını yakın zaman içerisinde Ben Arfa'nın kararını vereceğini belirtti.

16-06/19/arfaaa.jpg

LEICESTER CITY'NIN EN CİDDİ TRANSFER HAMLESİ

Kadrosuna henüz isim yapmış bir oyuncu katmayan Premier Lig şampiyonu Leicester City'nin Hatem Ben Arfa transferinde oldukça istekli olduğu aktarıldı. Mahrez'in takımdan ayrılma olasılığına karşın Ben Arfa'yı takıma kazandırmak isteyen Ranieri'nin Ben Arfa'dan haber beklediği ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Leicester City daha önce, Hannover 96'dan kaleci Ron-Robert Zieler'i transfer etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN