Batalla Bursaspor'da ilk antremanına çıktı

Batalla Bursaspor'da ilk antremanına çıktı

Bursaspor'un yeni transferi Batalla da takımla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Isınma koşularınnı ardından Batalla, Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği özel program çerçevesindan ayrı çalıştı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de 17 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlılarını sürdürürken yeni tranfser Pablo Martin Batalla, takımla ilk çalışmasını yaptı.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde gerçekleşen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ayak tenisiyle başladı. Dar alanda pas-pres çalışmasının ardından yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Takımdan ayrı çalıştı

Yeni tranfser Batalla da takımla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Isınma koşularınnı ardından Batalla, Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği özel program çerçevesindan ayrı çalıştı.

Trabzonspor hazırlıkları yarın devam edecek

Bu arada dün Boluspor ile deplasmanda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk 11'de oynayan futbolcular, salonda çalıştı. Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN