Başakşehir ile Kasımpaşa yenişemedi

Başakşehir ile Kasımpaşa yenişemedi

Spor Toto Süper Lig 19. Haftası'nın kapanış maçında Başakşehir ile Kasımpaşa 1-1 berabere kaldı. Paşa'nın golü 45. dakikada Tunay'dan gelirken Başakşehir'in beraberlik sayısını 80. dakikada Visca kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa, Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e konuk oldu. İki takımın da oldukça kontrollü bir futbol sergilediği mücadele uzun süre golsüz eşitlikle devam etti. 

İlk yarının son dakikasında Tunay Torun'un frikikten defansın arkasına attığı topa Eren Derdiyok harika bir şekilde gelişine vurdu ve Kasımpaşa'yı soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

Başakşehir yakaladı

İkinci yarı da ilk 45 dakika gibi orta alan mücadelesi şeklinde geçti. 1-0'lık üstünlüğü korumak isteyen Kasımpaşa kalesine yüklenen Başakşehir, 80. dakikada Visca'nın golüyle 1-1'i buldu. 

İlerleyen dakikalarda Kasımpaşa galibiyet golü için bastırsa da bu amacına ulaşamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Başakşehir puanını 33, Kasımpaşa ise 31 yaptı.

Bu arada Kasımpaşa'ya bir puanı getiren golü kaydeden Eren Derdiyok, 66. dakikada sakatlanarak yerini Del Valle'ye bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN