Aykut Kocaman: 3 büyüğü de elememizi istiyorlar

Aykut Kocaman: 3 büyüğü de elememizi istiyorlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'la eşleşen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, "Bu turu geçersek yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşebiliriz. Onları da elersek finaldeki muhtemel rakibimiz Galatasaray. Seri başı uygulaması, kupayı Anadolu takımları için Şampiyonlar Ligi'ne çeviriyor" dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, başarılı bir grafik çizdikleri Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili eleştirilerde bulundu.

“Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi’nden daha zor” söylemine açıklık getiren deneyimli teknik adam, "Grup maçlarından sonra çeyrek final eşleşmelerinde keşke ‘seri başı’ uygulaması olmasaydı. Çünkü bu kupa Türkiye’nin kupası. Amed gibi, Sivas Belediye gibi her ligden takım var. Düşünün, biz şimdi Beşiktaş’la karşılaşacağız. İhtimaller üzerinden konuşursak, turu geçersek Fenerbahçe ile eşleşebiliriz. Onları da elersek finaldeki muhtemel rakibimiz Galatasaray olacak. Durum bu olduğu için kupada ilerleyeceğimiz yol bizim için adeta Şampiyonlar Ligi gibi” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçları bu kez farklı olacak"

Vatan'ın haberine göre Beşiktaş eşleşmesine de değinen Kocaman, “Ligde 4-0 yenildiğimiz karşılaşmada, 1-0'dan sonra takımım bu gole tepki vermek için oyun tarzının dışına çıktı ve maç istemediğimiz şekilde sona erdi. Ancak kupa maçı 2 ayaklı ve stratejiyi iyi belirlememiz gerekiyor. Amacımız evimizdeki rövanş karşılaşmasına avantajlı şekilde çıkmak” diyerek, de Siyah-Beyazlılara mesaj verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN