AVEA müşteri hizmetleri numarası | Mobil online işlemler ve AVEA kampanyaları

AVEA müşteri hizmetleri numarası | Mobil online işlemler ve AVEA kampanyaları

AVEA müşteri hizmetleri numarası ve bilinmeyen tüm numaraları haberimizde sizler için derledik. AVEA hattınızla, kurum içi tüm kampanya veya diğer hizmetlerle ilgili sorun yaşadığınız da AVEA müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunlara çözüm arayabilirsiniz. İşte AVEA müşteri hizmetleri numarası ve detayları...

AVEA müşteri hizmetleri numarasını karar.com'un sizler için hazırlamış olduğu haberden detaylı oalrak öğrenebilirsiniz... Türkiye'de milyonlarca AVEA kullanıcısı bulunuyor ve bazıları problem karşısında müşteri hizmetleri numarasını bilmiyor. Peki AVEA müşteri hizmetleri numarası kaç? AVEA kampanyaları neler? İşte merak ettikleriniz.

AVEA telefon hattıyla, modemleriyle, kampanyalarıyla veya diğer hizmetleriyle ilgili bir sorun yaşadığınız takdirde AVEA müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunlara çözüm arayabilirsiniz.

AVEA müşteri hizmetleri numarası haberimizde. Telefon hakkında bilgi almak yada sorunları yetkili merciilere iletmek amacıyala, AVEA Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. AVEA kullanıcıları cep telefonlarından 500′i tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500′i çevirerek AVEA Müşteri Hizmetleri'ne kolaylıkla ulaşabilirler.

AVEA ÜCRETİ

AVEA hatlarınızdan yaptığınız 500 AVEA Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak 1 SMS fiyatı olarak ücrete tabii tutulur.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NEDİR?

Hemen hemen her kurum ve kuruluşta olduğu gibi AVEA'da da müşteri hizmetleri bulunmaktadır. Burada yapılan işlem tüm kullanıcılara daha iyi hizmet sunabilmek ve kampanyalar, numara değişikliği, şebeke sorunu, arama sorunları, internet paketleri, SMS paketleri, konuşma paketleri gibi birçok sorulara cevap verir.

AVEA kampanyalarını öğrenmek için tıklayın

AVEA müşteri hizmetleri numarasını haberimizden öğrenebilirsiniz. Milyonlarca kullanıcısı olan AVEA problem karşısında kullanıcıların ulaşabileceği müşteri hizmetleri numarasını oluşturdu. Vatandaşlar bu numara üzerinden yetkililerle görüşebilir ve sorunlara çözüm arayabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN