Baş ağrısı yapan pervaneleri unutun! Xiaoimi Mijia Fan Light tanıtıldı: Doğayı evinize taşıyor

Baş ağrısı yapan pervaneleri unutun! Xiaoimi Mijia Fan Light tanıtıldı: Doğayı evinize taşıyor

Xiaomi yeni ürününü tanıttı! Bu yaz her ev ondan isteyecek! Bildiğimiz pervanelerden çok farklı! Kendine has özellikleriyle resmen doğayı evinize taşıyor. NE göz ağrısı yapıyor ne de baş ağrısı! İşte Mijia Fan Light özellikleri...

Xiaomi, hızla yaygınlaşan HyperOS işletim sistemine sahip ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu hafta tanıtılan Xiaomi Mijia Fan Light, geleneksel tavan aydınlatmalarını bir adım ileriye taşıyor.

GÜNEŞ IŞIĞININ DALGA BOYLARINI TAKLİT EDİYOR

Xiaomi unveils Mijia Fan Light with full spectrum light beads, 160m³/min airflow, HyperOS - Gizmochina

Xiaomi Mijia Fan Light, sadece bir tavan aydınlatması değil, aynı zamanda HyperOS desteğiyle güneşin ve rüzgarın doğadaki senaryolarını taklit ederek insan sağlığına olumlu katkı sağlıyor. Aydınlatma modülü Ra97 renk işleme desteğine sahip ve güneş ışığının dalga boylarını taklit ediyor. Bu özellik sayesinde görsel yorgunluğun önüne geçerek, göz rahatlığı sağlıyor ve daha iyi bir uyku düzeni elde ediliyor.

KAMP ALANI SENARYOSU TAKLİT EDEBİLİYOR

Xiaomi Mijia Fan Light, dakikada 160 metreküp hava akışı sağlayabilen bir pervaneye sahip. Bu pervane, doğal bir rüzgar hissi oluşturarak ortamın daha konforlu olmasını sağlıyor. Ayrıca cihazın uygulama üzerinden göl kenarı veya kamp alanı gibi senaryoları taklit edebilme özelliği bulunuyor. Uyku esnasında insan vücudundaki ısı değişimine uygun bir şekilde hava akışını ayarlayabiliyor. Çalışma gürültüsü ise sadece 32 desibel seviyesinde.

XİAOİMİ MİJİA FAN LİGHT FİYATI

Xiaomi Mijia Fan Light ürünü, 76$ fiyatla kitle fonlama desteğine çıktı. Ancak nihai satış fiyatının daha yüksek olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN