Arda Güler sevgilisini paylaşmaya doyamıyor! Son paylaşımı olay oldu

Arda Güler sevgilisini paylaşmaya doyamıyor! Son paylaşımı olay oldu

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, Instagram hesabında sevgilisi Duru Nayman ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak hayranlarının ilgisini çekti. Futbol ve magazin dünyasında hızla popüler olan bu çift, takipçilerinin gözdesi haline geldi. Peki, Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kimdir, yaşını ve kökenini merak edenler için işte bazı bilgiler…

DURU NAYMAN KİMDİR?

Duru Nayman, 1 Şubat 2005 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 18 yaşındaki Nayman, profesyonel bir basketbolcu olarak tanınmaktadır. Kariyerine Fenerbahçe’nin altyapısında başlayan Nayman, şu anda Galatasaray takımında basketbol oynamaktadır.

img-6231-001.webp

Genç yaşına rağmen sahadaki performansı ve yetenekleriyle dikkat çeken Nayman, spor dünyasında adından sıkça bahsettirmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN