Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş yüzyılın transferini gerçekleştiriyor. Mesut Özil araya girdi, yıldız golcü geliyor

Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş yüzyılın transferini gerçekleştiriyor. Mesut Özil araya girdi, yıldız golcü geliyor

Bu sezon Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arkasında kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı yönetim kolları sıvadı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş yüzyılın transferini gerçekleştiriyor. Mesut Özil araya girdi, Barcelona'nın yıldız golcüsü İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Beşiktaş'ta peş peşe bombalar gelmeye devam ediyor. Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı yönetim golcü arayışına çıktı. Takıma deneyimli bir golcü almak isteyen Başkan Hasan Arat, bombayı patlattı. Beşiktaş yüzyılın transferini gerçekleştiriyor. Mesut Özil araya girdi, yıldız golcü geliyor.

BEŞİKTAŞ YÜZYILIN TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Fotospor'da yer alan habere göre, Beşiktaş, Barcelona'nın yıldızı Robert Lewandowski'yi gündemine aldı. Başkan Hasan Arat, Mauro Icardi ve Edin Dzeko'dan çok daha büyük bir golcüyü lige getirmek istiyor. Aynı zamanda Arat, daha başkan olmadan önce Barcelona Başkanı Joan Laporta ile bir görüşme yapmıştı.

yeni-proje-2024-05-03t120606-255.jpg

MESUT ÖZİL DEVREYE SOKULDU! YILDIZ GOLCÜ İSTANBUL'A GELİYOR

Barça yılda 22 milyon Euro maaş ödemek istediği Polak oyuncudan kurtulmak istiyor ancak yıldız golcü takımda kalmak istiyor. Bunun nedeni ise Avrupa'da bu kadar büyük bir takıma gidemeyeceğini biliyor. Bu yüzden Başkan Hasan Arat'ın planı hem Barça'yı büyük bir mali yükten kurtarmak. Hem de Lewa'yı Beşiktaşlı yapmak istiyor. Başkan Hasan Arat, yıldız oyuncu Mesut Özil'i devreye sokarak yıldız golcüyü takıma dahil etmek istiyor.

yeni-proje-2024-05-03t120618-884.jpg

Forbes'a göre Robert Lewandowski, 2023'te yılda yaklaşık 34 milyon dolar kazandı. Bunun 24 milyon Dolar'ı Barcelona'daki maaşı. 10 milyon Dolar'ı reklam gelirine karşılık geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN