Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal Dzeko'yu alıp gidiyor. Ali Koç efsane golcüyü geri getiriyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal Dzeko'yu alıp gidiyor. Ali Koç efsane golcüyü geri getiriyor

Bu sezon Süper Lig'de şampiyon olmayı hedefleyen ancak ağır darbeler alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Taraftarların eleştirdiği teknik direktör İsmail Kartal, Dzeko'yu alıp gidiyor. Başkan Ali Koç müjdeli haberi verdi. Efsane golcü takıma geri dönüyor. İşte sürpriz transferin perde arkası...

Fenerbahçe'de yaşanan şampiyonluk vedası taraftarları hüsrana uğrattı. Alınan puan kayıpları şampiyonluk yarışında büyük yaralar aldırırken teknik direktör İsmail Kartal için karar alındı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal Dzeko'yu alıp gidiyor. Başkan Ali Koç efsane golcüyü geri getiriyor. Taraftarlar ismi duyunca çıldıracak.

İSMAİL KARTAL GİDİYOR!

Fotospor'da yer alan habere göre; Edin Dzeko ve İsmail Kartal arasında yaşanan kriz sonrası Fenerbahçe yönetiminin 30 yaşındaki Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin gelecek sezon kadroya katacağı iddia edildi. Kariyerini İspanyol ekibi Mallorca'da sürdüren Vedat Muriqi, yeniden Fenerbahçe forması giymeye çok yakın.

yeni-proje-2024-05-03t130808-289.jpg

BİR GOLCÜ GİDİYOR BİR GOLCÜ GELİYOR

Bu sezon attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerden olan Edin Dzeko'nun sezon sonunda ayrılma ihtimali bulunuyor. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcunun Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri kabul edebileceği aktarıldı.

yeni-proje-2024-05-03t130821-129.jpg

Vedat Muriqi, 2020 yılının yaz aylarında Fenerbahçe'ye 21 milyon Euro bonservis kazandırarak takımdan ayrılmıştı. La Liga'da Mallorca forması giyen yıldız forvet, Avrupa'ya açılmasını sağlayan formayla tekrar Süper Lig'de oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN