Başkan Hasan Arat köşeyi döndü! Semih Kılıçsoy'un yeni takımı belli oldu. 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

Başkan Hasan Arat köşeyi döndü! Semih Kılıçsoy'un yeni takımı belli oldu. 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

Süper Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon takımın parlayan yıldızı olan Semih Kılıçsoy, dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Genç yaşına rağmen performansıyla göz dolduran Kılıçsoy için karar verildi. Başkan Hasan Arat köşeyi döndü! Semih Kılıçsoy'un yeni takımı belli oldu. Transfer rekorunu altüst edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de çok geriye düşen ve birçok teknik direktör ile yolları ayıran siyah-beyazlı ekipte transfer çalışmaları başladı. Başkan Hasan Arat köşeyi döndü! Semih Kılıçsoy'un yeni takımı belli oldu. İngiliz devi genç yıldız için İstanbul'a geliyor. Transfer rekorunu altüst edecek.

İNGİLİZ DEVİ 30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

İngiliz basınında yer alan habere göre, bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın kötü geçirdiği sezonda taraftarların gönlünü fetheden Semih Kılıçsoy, West Ham United'ın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-05-03t135528-288.jpg

Bu sezon 11 gol atan genç yetenek için Premier Lig ekibi West Ham United 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Michail Antonio'nun ilerleyen yaşı nedeniyle kadroya genç bir golcü takviye etmek isteyen West Ham United, Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

TRANSFER REKORUNU ALTÜST EDECEK

30 milyon Euro'luk transfer gerçekleşirse Semih Kılıçsoy hem kulübün hem de Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış olacak.

yeni-proje-2024-05-03t135537-549.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN