Amedspor, TFF 1. Lig'de

Amedspor, TFF 1. Lig'de

TFF 2. Lig'de mücadele eden Amedspor, ligin son hafta maçında Menemen Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Amedspor, bu skorun ardından TFF 1. Lig'e yükseldi.

TFF 2. Lig'de heyecan sona erdi. Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, ligin son hafta maçında sahasında Menemen Belediyespor ile kozlarını paylaştı.

Maça birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yanı sıra siyasetçiler de ilgi gösterdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak maçı Amedspor formasıyla izledi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM milletvekilleri Sevilay Çelenk, Cengiz Çandar, Meral Danış Beştaş, Sezai Temelli, Rüştü Tiryaki ve Gülistan Koçyiğit ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da maçı protokol sıralarından takip etti.

Son Dakika Amedspor Haberleri - Amedspor Son Dakika

Diyarbakır halkı, 33 bin kişilik kapasiteli stadyumu doldurdu ve takımlarına destek verdi. Büyük heyecana sahne olan mücadelede gol sesi çıkmadı. TFF 2. Lig'de mücadele eden Amedspor, ligin son hafta maçında Menemen Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Amedspor, bu skorun ardından TFF 1. Lig'e yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN