Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ağır itham

Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ağır itham

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'yi en güvenilmez kurum olarak nitelendiren Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'ye ise 'ByLock' göndermesinde bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, söz konusu seçimle alakalı olarak "Durup dururken imza süreci başlamadı. Herkes memnun mesut, dünya toz pembe, kimse şikayet etmiyor, boş vaktimiz var gidip imza toplayalım denmedi. Niye imza toplama ihtiyacı duyduk? 18 Temmuz ortada yokken imza toplama süreci başladı. Zaman kazanmak için 18 Temmuz tarihi verildi. Bu tarih ile bazı kulüpler yanlarına çekildi. Ben aday olmayacağım, beni de rencide etmeyin, Avrupa Şampiyonası'na gideyim, aday olmayıp bırakacağım dediği için bazı kulüpler inandı. Bazı kulüpler de neyin ne olduğunu bilmelerine rağmen rekabette kendilerine avantaj sağlayabilmek için nasıl zikzak çizdiklerini anlatmaya çalışacağım'' ifadelerini kullandı.

TÜRK FUTBOLUNDA GÜVEN BUNALIMI VAR

Ali Koç*

TFF ve yönetim kurulunu oldukça sert şekilde eleştiren Ali Koç, Türk futbolunda bir güven bunalımı olduğunu belirtti. Koç, konuşmasında ''Bu sezon, hiçbir sezonda olmadığı kadar kaotik bir ortam var. Pek çok kriz, skandal oldu. Riyad, hakem tokatlanma olayı, bir takım sahadan çekildi, Süper Kupa, sızan görüntüler, hakemlerin ifadeleri, beklentiyle bilmem neyle karar verenler... Bir sürü şey oldu üst üste. Kendisi hakem dışında sıkıntımız yok diyor ama krizleri yönetemedi. Kriz yönetimi olağanüstü kötü. Yalpalaya yalpalaya gereken cesareti ve iradeyi gösteremediği için kulüpler arasında sıkıntı oluştu. Bugün Türk futbolunda büyük bir güven bunalımı var'' dedi.

BEŞİKTAŞ OLAYINDA DA GÖRDÜK; KİNDAR BİRİ

Ali Koç: En güvenilmez kurum TFF'dir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Beşiktaş arasında sezonun ilk devresinde yaşanan krize de değindi. Ali Koç, Büyükekşi için ''Kindar bir başkan var. Sayın Ahmet Nur Çebi ile ilgili girdiği polemikte olayı kişiselleştirdi. Birçok kez arayı bulmaya çalıştım, olmadı. Beşiktaş'a gösterdiği muamele... Amirimiz TFF. Seviyorum sevmiyorumla futbolu yönetemez. Standart içinde muamele göstermesi lazım. Beşiktaş olayında gördük ki kindar biri'' sözlerini sarf etti.

Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Galatasaray arasında ise 'garip' bir ilişki olduğunu söyledi:

"Galatasaray ile arasında garip bir ilişkileri var. Sayın Ahmet İbanoğlu'na şahsıma davada açması için telkinde bulundu. Asıl çarpıcı olan Karagümrük maçı. Orada Fenerbahçe lehine, Karagümrük aleyhine net bir hakem hatası oldu. Malum camia da bu konuda yaygarayı kopardı. Başkan da büyük bir hışımla TFF'ye girip 'Beni camiamla karşı karşıya mı getirmeye çalışıyorlar?' diye konuşuyor."

İKİ TELEFONUNUZDA DA BYLOCK ÇIKTI

Ali Koç: Mehmet Büyükekşi'ye dair beni endişelendiren konular var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuşmasının son bölümünde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye 'ByLock' göndermesi yaptı. Ali Koç, konuşmasında ''Söz konusu milli değerlerse, bize en son laf edecek kişilerden biri sizsiniz. İki telefonunuzda da byLock çıktı. Böyle biri bize milli değerler konusunda yön veremez, ithamda bulunamaz. Sizin telefonunuza byLock yükleyenler var ya, benim telefonlarımı kanuna aykırı şekilde 2 yıl dinlemişler ve benim bu konuda davalarım var. Sadece telefonlarımızdan yola çıkarsak, milli değerler konusunda kimin doğru - kimin yanlış yolda olduğunu herkes anlamıştı. O yüzden sakın he, sakın bir daha böyle bir şey yapmaya tenezzül etmeyin. Sizin için çok tatsız olur'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN