İstanbul'un göbeğinde maymun paniği! Balat'ı birbirine kattı

Sokakta ağaçların dallarından atlayıp bir süre de parke taşlarının üzerinde duran maymun görenleri şaşkına çevirdi. Bazı vatandaşların maymunu, "Gel gel" diyerek çağırması güldürürken, korkan sevimli hayvan kaçtı. İşte o anlar...

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Balat semtinde toplu taşıma araçlarından inen vatandaşlar parke taşının üzerinde duran maymunu görünce şaşkına döndü. Bazı vatandaşlar maymunu yakalamaya çalışırken, bazıları da o anları görüntüledi.

Ağaca çıkıp daldan dala gezen maymun bir süre sonra kaldırım taşının üzerine geldi. Vatandaşların maymunu, "Gel gel" diye çağırması güldürürken, ürken hayvan kayıplara karıştı.

istanbul-balat-momo-maymun-3.jpg

BİNALARA TIRMANDI

'Momo' adlı maymun başka bir gün ise yine sahibinden kaçarak ortalığı karıştırdı. Binalara tırmanan Momo, görenleri şaşkına çevirdi. Bir binanın 3. katında pencerenin önünde bekleyen Momo'yu sokaktaki çocuklar ilgiyle izledi.

Çocuklar Momo ile eğlenceli vakit geçirirken bazı vatandaşlar maymunun çocuklara saldırmasından tedirgin oldu. Firari maymunun binalara tırmandığı anlar çevredeki vatandaşların cep telefonuna yansıdı. Öte yandan, bir süre sonra firari maymun yakalanarak sahibi tarafından götürüldüğü öğrenildi.

istanbul-balat-momo-maymun-2.jpg

istanbul-balat-momo-maymun-5.jpg

istanbul-balat-momo-maymun-6.jpg