Gökçe Bahadır: Perran Kutman benim için müthiş bir örnek

Gökçe Bahadır: Perran Kutman benim için müthiş bir örnek

'Ömer' dizisinde oynayan oyuncu Gökçe Bahadır, Elle dergisinin son sayısının kapağında yer aldı. Dergiye verdiği röportajda, yıllar önce 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Törpü Yeliz' karakteri ve Perran Kutman ile olan deneyimleri hakkında konuştu. Bahadır, "Hayat Bilgisi, oynadığım işlerin arasında en önemlilerinden biri. Perran Kutman gibi büyük bir ustayla çalışmak, onun disiplini, bize bakış açısı, setteki tavırları ve davranışlarını izlemek benim için müthiş bir örnek oldu." dedi.

Star TV'de yayınlanan "Ömer" dizisinde Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, Elle dergisinin son sayısının kapak yıldızı oldu. Bahadır, dergiye verdiği röportajda, yıllar önce "Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı "Törpü Yeliz" karakteri ve usta oyuncu Perran Kutman hakkında konuştu.

Bahadır, "Hayat Bilgisi, oynadığım işlerin arasında en önemlilerinden biri. Perran Kutman gibi büyük bir ustayla çalışmak, onun disiplini, bize bakış açısını, setteki tavırlarını davranışlarını izlemek benim için müthiş bir örnek oldu" dedi.

KUTMAN'DAN MESLEKİ ANLAMDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Dizide rol gereği öğretmenken gerçek hayatta da, sette de Kutman'dan mesleki anlamda çok şey öğrendiğini belirten Bahadır, "Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN