Ev hanımları bu formülle bayram edecek! Geçmeyen ayna lekelerini anında söküp atıyor. Sadece bir çay kaşığı yetiyor

Ev hanımları bu formülle bayram edecek! Geçmeyen ayna lekelerini anında söküp atıyor. Sadece bir çay kaşığı yetiyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yaz temizliği başladı. Ev hanımlarının temizlikte en çok şikayet ettiği konulardan biri ise ayna temizliği. Aynalarda oluşan lekeler zamanla kalıcı hale gelir ve bir zaman sonra büyük dertlere yol açar. Bu tarz durumlarda ise yapacağınız bu işlem sayesinde aynalarınız pırıl pırıl parlayacak. Ev hanımları bu formülle bayram edecek! Geçmeyen ayna lekelerini anında söküp atıyor. Sadece bir çay kaşığı atmanız yeterli olacak. İşte o pratik formül...

Ev hanımlarının temizlikte en zorlandığı bölgeler olan aynalar, zamanla oluşan lekeler ile istenmeyen görüntüye sahip olabiliyor. Özellikle oluşan bu lekeler ne yapsanız da geçmeyebiliyor. Bu tarz durumlarda yapmanız gereken formülü ise size basitçe anlatacağız. Ev hanımlarının yıllardır aradığı formülü veriyoruz. Leke içinde olan aynalarınız bu formül sayesinde pırıl pırıl parlayacak. Sadece bir çay kaşığı ekleyip silmeniz yeterli olacak. İşte aynaları pırıl pırıl parlatan o mucizevi yöntem...

İÇİNE BİR ÇAY KAŞIĞI ATMANIZ YETERLİ OLACAK

Ayna temizlemenin birçok yolu bulunmakta. Size vereceğimiz bu yöntem ise ağrıyan başınızı rahatlatacak. Aynalarda geçmeyen lekeler için yapmanız gereken çok basit bir yöntem bulunmakta. Hazırladığınız temizleme suyuna bir kaşık sirke atın aynalarınızdaki tüm lekeler anında geçecek. Aynı zamanda aynalarınız pırıl pırıl parlayacak.

yeni-proje-2024-05-03t110805-400.jpg

İŞTE AYNA TEMİZLEMENİN EN BASİT YOLU

  1. 1 çay kaşığı sirke, bulaşık parlatıcısı ve bulaşık deterjanı su ile karıştırılarak bir sprey şişeye doldurulur.
  2. Hazırlanan karışım güzelce çalkalanır ve temizlenmesi gereken aynalara püskürtülür.
  3. Devamında cam silme bezi ya da mikrofiber bez ile dikey veya yatay hareketlerle ayna temizlenir.
  4. Bu sayede aynanın pratik bir şekilde adeta tertemiz olduğu görülebilir.

ev-hanimlari-bu-formulle-bayram-edecek-gecmeyen-ayna-lekelerini-aninda-sokup-atiyor-sadece-bir-cay-kasigi-yetiyor.jpg

Not: Aynaların üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Eğer yukarıdaki yöntem mevcut aynaya zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması tavsiye edilmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN