Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıt: Bu işin arkasında annem var

Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıt: Bu işin arkasında annem var

ABD'li pop yıldızı Britney Spears hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Spears'ın kaldığı otelde sinir krizi geçirdiği haberleri gündem olurken, şarkıcı bu iddiayı yalanlayıp "Bu işin arkasında annemin olduğunu biliyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın dün kaldığı bir otelde sinir krizi geçirdiği iddia edildi. Eski sevgilisi Paul Richard Soliz ile kavga eden şarkıcının durumunun iyi olmadığı ve şarkıcı için ambulans çağrıldığı bildirildi.

Spears, konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yaptı. İki sağlık çalışanının ünlü Chateau Marmont otelindeki odasına "yasal olmayan bir şekilde" girdiğini belirten Spears, tek ihtiyacı olan olan şeyin ayak bileği için buz olduğunu belirtti.

ŞİŞ AYAĞINI PAYLAŞTI

NTV'de yer alan habere göre; 42 yaşındaki Spears, odasında zıplamaya çalışırken düştüğünü söyleyerek ayağındaki şişliği sosyal medya hesabında paylaştı.

2.jpg

Şarkıcı annesi Lynne'i suçlayarak "Bu işin arkasında annemin olduğunu biliyorum. Onunla 6 aydır konuşmuyordum. Hakkımda haberler çıkınca hemen beni aradı" dedi.

'HABERLER TAMAMEN YALAN'

Spears açıklamasına "Daha önce yaptığı gibi beni oyuna getirdi. Ona katlanamıyorum" diye devam etti.

Spears daha sonra "Haberler tamamen yalan. Her gün giderek daha fazla güçleniyorum" diyerek sinir krizi geçirdiği iddialarını yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN