Temel Karamollaoğlu: Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, genel başkanlık sürecine dair açıklamada bulunarak "Görevimi Erbakan Hoca'yı görmüş arkadaşlardan birisine bırakacağım" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunları nedeniyle genel başkanlığı bırakacağına dair açıklamada bulundu.

'ERBAKAN HOCA'YI GÖRMÜŞ ARKADAŞLARDAN BİRİSİNE BIRAKACAĞIM'

TV5'te programa katılan Karamollaoğlu, genel başkanlık sürecine değerlendirmede yaptı.

Karamollaoğlu "Sıra bize geldi. En son olarak Erbakan Hoca'yla bizatihi çalışmış kişiler arasında herhalde ben kaldım. Ben de sağlık sebebiyle bu görevi bizden sonra gelecek, Erbakan Hoca'yı görmüş belki onunla birlikte çalışmamış, elbette çalışanlar var onunla beraber ama yakın bir çalışma içinde olmamış arkadaşlardan birisine bırakacağım" dedi.

'YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR'

Karamollaoğlu, sözlerine "Yeni bir dönem başlıyor. Ama ideallerimizdir önemli olan. Erbakan Hocamızın bize bıraktığı mirastır. En ufacık bir noktada bile onun ideallerini bir kenara bırakmış değiliz" ifadeleriyle devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN