Yatırımcılara kötü haber! Bu hafta kendinizi hazırlayın, çok sert düşecek

Yatırımcılara kötü haber! Bu hafta kendinizi hazırlayın, çok sert düşecek

Yatırım yapmak için fırsat bekleyenler bu habere çok üzülecek. Uzman isim “ dikkatli olun” diyerek tüm yatırımcıyı tek tek uyardı. Herkes kendini hazırlasın çok sert düşüşe geçecek. İşte ekonomide son durum…

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları tek tek uyardı. Yatırım araçları hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan uzman isim yeni hafta için sert düşüş uyarısında bulundu. Gerilim tırmandıkça tırmanıyor, ekonomi düştükçe düşüyor. İşte ekonomide son durum…

SELÇUK GEÇER HERKESİ UYARDI

Ortadoğu'da gerilimin hat safhada olduğunu belirten Geçer, altın ve kripto para da yaşanan dalgalanmaların devam edip etmeyeceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcıların varlıklarına hangi araca yöneltmesi gerektiği ile ilgili uyarılarda bulunan uzman isim tavsiyelerini sıraladı.

altin.jpg

ONS ALTINDA SON DURUM

Ons altının 3.200 ve 3250 dolar aralığında olabileceğini vurgulayan Geçer, kısa vadede geri çekilme beklentisi olduğunu söyledi. Gümüşte dikkat çekici bir potansiyel olduğunu vurgulayan uzman isim 36 dolar seviyesine doğru ilerleyeceğini aktardı.

selcuk-gecer-yatirim.jpg

SERT DÜŞÜŞE GEÇECEK

Bitcoin ile ilgili tahminlerini de paylaşan Selçuk Geçer, 2 yıl sonra 1 milyon dolar aralığında olabileceğini aktardı. Geçer, “Kısa vadede, yaklaşık 60-61 bin dolara doğru bir geri çekilme olacağını hissediyorum. Bu hafta dikkatli olmakta fayda var, sert bir geri çekilme hareketi görebiliriz." sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN