'Ölü amcasını kredi için bankaya götüren' kadının oğlu ifade verdi: Annem en büyük ilham kaynağımız

'Ölü amcasını kredi için bankaya götüren' kadının oğlu ifade verdi: Annem en büyük ilham kaynağımız

Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi çekmeye çalışan Erika isimli kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Oğlu, polise verdiği ifadede annesini savunarak, "O bizim en büyük ilham kaynağımız" dedi.

Brezilya'dan 43 yaşındaki Erika de Souza Vieira Nunes, amcası 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga'yı para çekmek üzere 'ölü halde' Rio de Janeiro'daki bir bankaya götürmekle suçlanıyor.

Erika'nın, nefes almak için oksijene bağımlı olan Paulo'yu iki kez bankaya götürdüğüne inanılıyor; bunlardan birinde Paulo'nun hala hayatta olduğuna inanılıyordu, ikincisinde ise Paulo'nun çoktan öldüğü düşünülüyordu.

'ANNEM BU HAYATTA ALTI ÇOCUĞUNA REHBERLİK ETTİ VE ONLARI ÇOK İYİ YÖNLENDİRDİ'

Annesini savunan Erika'nın oğlu Lucas, annesinin suçsuz olduğunu söyleyerek ifade verdi. Lucas Brezilyalı haber kuruluşu Fantastico'ya verdiği demeçte, "Annem altı çocuk büyüttü ve altı çocuğunu büyütmek için asla çalmaya, kimseyi aldatmaya ihtiyaç duymadı" dedi ve ekledi:

"Annem bu hayatta altı çocuğuna rehberlik etti ve onları çok iyi yönlendirdi, bize çalışma yolunu, doğru olanın yolunu öğretti. Hayatımız çok iyi bir şekilde devam ediyor ve annem her zaman en büyük ilham kaynağımız oldu."

POLİS: PARAYI ALMAK İÇİN SAHİP OLDUĞU SON ŞANSTI

Polis şefi Fabio Souza ise, "Onunla birlikte bankaya gitti çünkü hayatının son anlarında olduğunu fark etti ve ölmeden önce bu parayı çekmeye çalıştı. Bu parayı çekme olasılığını gördü, çünkü bu parayı almak için sahip olduğu son şanstı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN