Kanser olduğunu öğrenince 'kendisine' cenaze töreni düzenledi: 10 gün sonra öldü

Kanser olduğunu öğrenince 'kendisine' cenaze töreni düzenledi: 10 gün sonra öldü

Michelle isimli 29 yaşındaki kadına nadir görülen bir yumurtalık kanseri teşhisi konulduktan sonra kendisine 'canlıyken' cenaze töreni düzenledi. Töreninden on gün sonra ocak 2024'te ise yaşamını yitirdi.

Singapur'da gerçekleştirilen olayda Michelle'in 'korkutucu' olarak nitelendirdiği ölüm süreci hakkındaki düşüncelerini paylaşan ancak ölümün kendisinin onu korkutmadığını söyleyen röportajı ile ortaya çıktı.

Ayrıca, biri öldüğünde insanların cenaze yöneticilerini aradıklarını ve vefat eden bedenle 'samimi zaman' geçiremediklerini, kendisinin ise insanlara bunu yaşatmak istediğini söyledi. 'Günden güne' yaklaşan bir şey olduğu için, cenaze töreninde arkadaşlarının ve ailesinin yanında olmasını sağlayarak ölümün 'kalbine yakın' olmasını istediğini söyledi.

Sputnik'te yer alan habere göre, yıllardır görmediği bir arkadaşını da cenaze törenine çağıran Michelle'ın kilisesinden insanlar, arkadaşları, erkek kardeşi ve erkek arkadaşı da mikrofondan duygusal sözler söyleyerek vedalaştı.

Ayrıca 'kendisini çok mutlu ettikleri' için herkese teşekkür eden Michelle, şunları söyledi:
"Varlığınız çok ama çok takdire şayan. Her bir kahkahayı duyduğum, her bir gülümsemeyi gördüğüm için minnettarım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN