Feci kaza! İETT otobüsü yayaya çarptı

Uyulmayan kurallar ve yüksek hız sebebiyle trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Beykoz'da yolun karşısına geçmeye çalışan 79 yaşındaki Hayriye Demirci'ye İETT otobüsü çarptı. Otobüs yere düşen kadının bacaklarının üzerinden geçti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Beykoz'da Yenimahalle Dr. Ömer Besimpaşa Caddesi'nde yaşandı. İETT otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan 79 yaşındaki Hayriye Demirci'ye çarptı. Durmakta zorlanan otobüs, çarpmanın etkisiyle yere düşen kadının bacaklarını ezdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ederken, otobüs şoförü ise emniyete götürüldü. Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN