Ne Sergen Yalçın ne Şenol Güneş ne de Erol Bulut! İşte Beşiktaş'tan İlhan Palut sürprizi

Ne Sergen Yalçın ne Şenol Güneş ne de Erol Bulut! İşte Beşiktaş'tan İlhan Palut sürprizi

Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Erol Bulut'u gündemine alan Beşiktaş'ın, bu sezon Ç.Rizespor'da sergilediği performansla ayakta alkışlanan İlhan Palut'la görüşmelere başladığı ortaya çıktı.

Fernando Santos ile yollarını ayırır ayırmaz yen teknik direktör arayışlarına start veren Beşiktaş yönetiminde her ne kadar Sergen Yalçın ismi ön plana çıksa da Başkan Hasan Arat'ın masasında tam 7 antrenör seçeneği yer alıyor. İşte Siyah Beyazlı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...

EROL BULUT SEÇENEKLER ARASINDA

Daha önce listenin ilk sırasında şu anda Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın yer alıyordu. Yerli olarak da sürpriz bir isim ortaya çıktı. Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştıran, şu anda ise İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff’in başında olan Erol Bulut’un adaylar arasında olduğu öne sürüldü. Yabancı hoca konusunda ise liste uzun.

erol-bulut-besiktas.jpg

HASAN ARAT YABANCI İSTİYOR

Şu anda Hansi Flick, Niko Kovac, Frank Lampard ve Gennaro Gattuso, Kara Kartal’ın gündeminde bulunuyor. Ancak teknik direktör seçimi konusunda Siyah-Beyazlı ekipte iki farklı görüş bulunuyor. Beşiktaş Yönetimi’nde bulunanlar, Sergen Yalçın’ın takımın başına gelmesini çok istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT OLABİLİR

Beşiktaş'ın yeni teknik direktör arayışı konusunda BTV kanalında açıklama yapan Ümit Özat, Siyah Beyazlı yöneticilerin Ç.Rizespor'da çok iyi bir performans sergileyen, gittiği her takımda fark yaratan İlhan Palut'la da ilgilendiğini ifade etti. Beşiktaş'ın yeni Okan Buruk'u olur yakıştırmaları alan İlhan Palut'un ise 'Kara Kartal'da' çalışmaya son derece sıcak baktığı belirtildi. 30 milyon euro'luk piyasa değeri bulunan Rizespor'la Konfederasyon Kupası potasına gelen İlhan Palut, daha şimdiden kulüp tarihine adını yazdırdı.

palut.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN