Akım kurbanı olan bir araba daha! Milyon dolarlık araba hurdaya döndü: Arabanın üzerinde dans ederken camı kırıldı

Sosyal medya platformlarından gençlerin en çok ilgi gösterdiği TikTok'ta bir fenomen arabasını akım uğruna hurdaya çevirdi. Arabanın üzerinde dans ederken camı kırıldı, fenomen hiç umursamadan dans etmeye devam etti...

Sosyal medyanın popüler platformlarından TikTok, bu kez bir Lamborghini'nin zarar görmesine neden oldu. Bir TikTok fenomeni, aracın üzerinde dans ederken Lamborghini'nin ön camını kırdı.

Olay, milyon dolarlık değere sahip olan Lamborghini'nin bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşılan video çekimi sırasında gerçekleşti. Videoda, aracın üzerinde dans eden fenomenin hareketleri sırasında Lamborghini'nin ön camı kırıldı. Arabanın üzerinde dans ederken camın kırılması hiç umursamadan dans etmeye devam eden fenomene sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir