İstanbul'a müjde bitmiyor! Ekrem İmamoğlu duyurdu: Metro, otobüs, tramvay hatları birleşti

İstanbullulara müjde bitmiyor! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu! Hem metro, otobüs, tramvay hatları birleşti hem de keyifli bir sosyal alan oldu! İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Transfer Merkezi'nde çizgi roman tutkunları için özel bir kitapçı açtı. 'İstanbul Kitapçısı'nın yeni şubesi, sadece çizgi roman konseptiyle hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni kitapçının açılışını duyurdu. İmamoğlu, paylaşımında, Kabataş Transfer Merkezi'nin metro, tramvay, vapur, otobüs ve füniküler hatlarını birleştiren önemli bir ulaşım merkezi olduğunu belirterek, "Kabataş Transfer Merkezi hem metro, tramvay, vapur, otobüs ve füniküler hatlarını birleştirdi hem de içinde yeşil alan, seyir terası, yürüyüş hattı, Beltur kafe, çizgi romanlara özel İstanbul Kitapçısı’nın yer aldığı keyifli bir sosyal alan oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni şubenin tanıtımı için İmamoğlu'nun paylaştığı videoda ise, kitapçıda yetişkinler ve çocuklar için farklı kategorilerde 2 bine yakın çizgi romanın bulunduğu vurgulandı.