Zeynep Tokuş ve eşi uçakta kavga etti

Zeynep Tokuş ve eşi uçakta kavga etti

Oyuncu Zeynep Tokuş ve eşi Erdem Yılmaztürk, önceki gün bayram tatilini bitirdi ve Türkiye'ye döndü. Uçakta kavga ettikleri iddia edilen Zeynep Tokuş ve Erdem Yılmaztürk, bir hayli keyifsizdi.

Son yıllarda setlerden uzak kalmayı tercih eden oyuncu Zeynep Tokuş ve eşi Erdem Yılmaztürk, önceki gün bayram tatilini bitirdi ve Türkiye'ye döndü.

Yüzlerinin asık olduğu gözlenen çift keyifsiz halleri ile dikkat çekti. Tokuş ve Yılmaztürk, hızla araçlarına ulaşmaya çalışırken magazincilerin kendilerini çekmesinden de rahatsız oldu.

Erdem Yılmaztürk'ün "Çekmeyin kardeşim, başka işiniz yok mu?" diyerek tepki göstermesi, Zeynep Tokuş'un moralini iyice bozdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN