Yunanistan, Türkiye sınırına dev haç yerleştirdi

Yunanistan, Türkiye sınırına dev haç yerleştirdi

Doğu Akdeniz'de Türkiye ile gerginlik yaşayan Yunanistan tahriklere devam ediyor. Yunanlar Türkiye sınırına törenle dev bir haç yerleştirdiler. Dev haç Türkiye tarafından da görülebiliyor.

Son dönemde Doğu Akdeniz'de gerginlik çıkaran Yunanistan'ın Türkiye sınırında dikkat çeken bir tören düzenlendi. Meriç Nehri bölgesinde dev bir haç diken Yunanlılar, duaların okunduğu bir tören gerçekleştirdi. Haç üzerinde Türkiye'den bile görülebilecek şekildeki ışıklandırmalar dikkat çekti.

Yunanistan, Türkiye sınırından ilgi çeken bir görüntü yayımladı. Yunanistan ile Türkiye'nin ayrıldığı Meriç (Evros) Nehri bölgesinde dikilen büyük haç için tören düzenlendi. Törende, Kumçiftliği olarak bilinen bölge olan Orestiada'ya bağlı Nea Vissa'daki Agia Paraskevi Manastırı'nın bulunduğu alana dev haç dikildi.

TÜRKİYE'DEN GÖRÜLEBİLİYOR

Haç, Türkiye'den görülecek şekilde yerleştirilerek ışıklandırıldı. Askeri ve bölgedeki yetkililerin de katıldığı törende papazlar eşliğinde haça dualar okundu. Törene ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN