Beşiktaş'a 125 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: 485 gol 258 asist...

Beşiktaş'a 125 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: 485 gol 258 asist...

Yeni sezonda taraftarlarını heyecanlandıracak bir takım kurmayı hedefleyen Beşiktaş, 125 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Teknik direktör konusunda yaşanan belirsizliği Giovanni van Bronckhorst ile anlaşarak çözen Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı.Kartal, 125 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, bombayı patlatıyor. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Kamerunlu golcü Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, 125 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Gol yollarındaki kaliteyi artırmak isteyen Beşiktaş, Uruguaylı golcü Luis Suarez'e kancayı taktı.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin aktardığına göre; Uruguaylı dünya yıldızı Luis Suarez'in Beşiktaş'a transferi konusunda nabız yoklanıyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 37 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon MLS ekibi Inter Miami forması altında 20 karşılaşmada görev alırken 14 gol 7 asiste imza attı.Luis Suárez - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Barcelona ve Liverpool gibi dev takımların formasını terleten yıldız golcü için bugüne dek 125 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 37 yaşındaki süper yıldız, futbol kariyeri boyunca toplamda 788 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 485 gol 258 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN