İstanbul'daki geri dönüşüm deposunda yangın

İstanbul'daki geri dönüşüm deposunda yangın

İstanbul Maltepe'de bir geri dönüşüm deposunda yangın meydana geldi. Çıkan yangın itfaiye ekiplerin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

Maltepe ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangın, çevrede büyük bir paniğe neden oldu.

Yangının başlaması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ancak, alevlerin hızla yayılması ve konteynerin ikinci katına sıçraması, müdahaleyi zorlaştırdı. Yakınlarda bulunan Maltepe Belediyesi'ne ait su tankeri de hızla yangın bölgesine yönlendirilerek müdahaleye destek verdi.

8632312.jpg

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda, yangın yaklaşık bir saatlik bir müdahalenin ardından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Şans eseri, yangında ölen ya da yaralanan olmazken, konteynerler kullanılamaz hale geldi.

8632311.jpg

Alevlerin yükseldiği anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı ve yangının boyutunu gözler önüne serdi.

8632435.jpg

Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek için detaylı bir inceleme başlattı. Polis ekipleri de olay yerinde geniş çaplı bir güvenlik önlemi alarak, gerekli araştırmaları yapmaya başladı.

8632436.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN