Bodrum, Marmaris’e gidemeyen oraya gidiyor! Üstelik İstanbul’a çok yakın! Göz açıp kapayıncaya kadar oradasınız

Bodrum, Marmaris’e gidemeyen oraya gidiyor! Üstelik İstanbul’a çok yakın! Göz açıp kapayıncaya kadar oradasınız

Yaz sıcakları bitmeden ufak bir kaçamak yapmak isteyenler hem yakın hem de uygun fiyatlı konumları araştırıyor. Burayı bilenler ne Bodrum'a ne de Marmaris'e gitmek isteyecek. İstanbul'un yanı başında göz açıp kapayıncaya kadar ulaşım sağlanacak bu tatil cenneti herkesin favori yeri olacak.

İstanbul'un karmaşasından kurtulmak isteyenler ufak çaplı kafa dinlemek için bu rotayı tercih ediyor. Hem İstanbul'a yakınlığı ile biliniyor hem de uygun fiyatlarıyla birçok kişinin ilk tercihi oluyor. İşte İstanbullunun yeni tatil rotası…

İSTANBUL'A YAKIN TATİL CENNETİ

İstanbul'a son derece yakın olan Çınarcık tatilin yeni adresi olacak. Bodrum ya da Marmaris gibi uzak yerlere gitmeyi tercih etmeyenler için alternatif bir destinasyon alanı olan Çınarcık, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla dikkat çekiyor.

ÇINARCIK GENEL BİLGİLER | Çınarcık Belediyesi

Marmara Denizi kıyısında bulunan tatil cenneti, temiz plajları ve ferah atmosferi ile huzurlu bir tatil rotası oluşturmaktadır. Sakin ve huzurlu bir tatil için muhteşem bir kaçamak olan Çınarcık konaklama seçenekleri ile de oldukça fazla çeşitlilik sağlamaktadır.

Çınarcık'ta lüks otellerde kalabileceğiniz gibi butik pansiyonlar ya da birçok farklı alternatif konaklama imkanından yararlanabilirsiniz. Bölgede yer alan lezzetli restoranlarda deniz ürünlerinin tadına bakabilir yöresel lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

OSMANLI'NIN TARİHİ İZLERİ

Çınarcık yalnızca doğal güzellikleri ile de iyi tarihi dokusuyla da merak uyandırıyor. Osmanlı döneminden kalan tarihi yapılar ve antik kalıntılar tarihin geçmiş sayfalarını da aralıyor. Bununla birlikte tarihi ve doğal güzelliklerin birleşimi olan Çınarcık'ta doğa yürüyüşü rotaları oluşturabilir trekking parkurlarından yararlanabilirsiniz.

Çınarcık otelleri Çınarcık pansiyon apart nerede kalınır

İstanbul'a yakınlığı ile kolay bir ulaşım sağlayan Çınarcık, hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenler için de ideal bir seçenek oluşturuyor. Yalova'nın bir ilçesi olarak karşımıza çıkan Çınarcık ilçe merkezi dışındaki en büyük ilçe olarak biliniyor. Kış aylarında nüfusu yaklaşık 13.000'e ulaşırken yaz aylarında bu sayı bazen 300 bine ulaşmaktadır.

YALOVA'NIN NEYİ MEŞHURDUR?

Temiz mi temiz havası ve yemyeşil doğasıyla bilinen Yalova'nın en popüler ilçesi Çınarcık olarak bilinmektedir. Yedi rotalarının vazgeçilmez adresi olan Çınarcık'ta Erikli Yaylası, Delmece Yaylası, Dipsiz Göl, Karlık Yaylası, Çaldere Şelalesi, Kent Ormanı, Tarihi Kilise ve Çınarcık Merkez Camisi bulunmaktadır.

Çınarcık - Otel Ulaşım ve Gezilecek Yerlere Dair Her şey - TatilYerleri.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN